Besetzung


Reto Giacopuzzi - Drums

 

Bands:

  • Giacopuzzi Project
  • Art Lande's-Wundertüte

  • Albert Landolt Trio
  • 
Laslo Spiro

  • Theo Kapilidis
  • 
Joel Reif

 u.a.

 

Discographie:

  • Spiro/Giacopuzzi-Frontal(1986)

  • In Mission(1987)
  • GiveGive
  • Lace and
Chain(1995)

  • Proxima Factory(2002)

  • Giacopuzzi Projekt-ironically speaking(1998)

  • Blue Exercise-Live(2000)

  • Blue Exercise-Landeier(2005)

  • giacopuzzi project-unplugged(2005)

 & zahlreiche Theatermusik

Klangsignette und Sounds für Radio DRS

 

Homepage: Giacopuzzi Project


Roland Christen - E-Bass

 

Bands:

  • Peter Waters

  • John Voirol

  • Esther Bächlin

  • Simon Ester

  • Felix Utzinger

  • Phillippe Mall
  • 
Dave Doran

  • Markus Portenier

  • Laslo Spiro;
  • Spiro/Giacopuzzi Projekt
  • Sabine Fiegl
  • 
LillyThornton

  • Szilla

  • 
Carlo Schöb

  • Bächlin-Schenker-Christen
  • 
Basssax

  • Toni Eberle Group

 u.a.



Discographie:

  • Szilla-Milano(1997)

  • Spiro/Giacopuzzi(1986)

  • Proximal Factory(2002)
  • 
Ursula Amsler(1992)

  • Back to Back(1990)

  • Just Two(1993)

  • Basssax
  • 
Chor MTS(1997)

  • Blue Exercise-Live(2000)

  • Blue Exercise-Landeier(2005)